Ученици от IV и VI клас на СУ „П. Кр. Яворов“ участваха в конкурса „ Аз обичам Черно море“, организиран от община Несебър, послучай 31 октомври – Международния ден на Черно море. Конкурсът е включен в Националния календар на МОН и цели да привлече вниманието на младите хора към красотата на Черно море и неговото крайбрежие, както и към вредата от замърсяване на водата и крайбрежната зона.
Участието в конкурса бе щрих в работата на училището като иновативно, по глобалната тема за учебната 2021/2022г. – „Нашето Черно море“.
Чрез красиви снимки, есе и стихитворение децата достойно се представиха в два раздела: „Фотография“ и „Литературно творчество“.
Петя Викторова Владимирова от IV-а клас спечели ІІІ място в І възрастова група на раздел „Фотография“ и получи Диплом и награда.
За участие и отлично представяне в конкурса грамоти получиха: Виктория Р. Христова - IV-а клас, Явор Я. Тодоров- IV-а клас, Даяна В. Янчева - VI-а клас, Владимир Цв. Тодоров - VI-г клас и Димитър Ж. Желязков - VI-г клас.

Участие в конкурс „АЗ ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ“ – 2021