Ученици 8 клас с профил „Софтуерни и хардуерни науки“ посетиха офиса на „411 Маркетинг”. Възпитаниците на СУ „Пейо Яворов” се запознаха с дейността на компанията и направиха своите първи стъпки в SEO /оптимизация на търсещите машини/.
“Учениците тепърва навлизат в света на информационните технологии и посещението оказа огромно влияние върху мотивацията им. Екипът на „411 Маркетинг” ни впечатли с постиженията си и високия професионализъм. Експертите на компанията запознаха учениците със съвременните технологии за създаване, поддръжка и оптимизация на интернет сайтове, както и за перспективите за кариерно развитие в IT сектора”, коментира ръководителят на групата и преподавател по IT технологии Стойчо Казаков.
„411 Маркетинг” стартира своята дейност във Варна с 4 души персонал. Към днешната дата фирмата осигурява заетост в морския град на над 200 човека. Фирмата е част от бранда 411 Locals – базирана в САЩ международна компания, специализирана в доставка на SEO решения за малък и среден бизнес. Класирана е в ТОП 5 на фирмите за локална SEO в САЩ.
През тази година „411 Маркетинг” планира да разкрие нови 50 работни места, както и да разшири обхвата на стажантската си програма.
Новите работни места ще бъдат в областта на оптимизация на търсещите машини /SEО/, създаване на WEB сайтове, създаване на контент, дизай.

 

Наши възпитаници посетиха офиса на „411 Маркетинг”